Høsten i 2012 startet Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne podkasten sin, og har etter oppstarten vokst seg størst i Norge. Nå er podkasten den mest nedlastede podkasten i Norge. I tillegg til podkasten har Sigrid og Lisa et sceneshow og podkast live-show som de spiller over hele landet. Høsten 2015 het oppvisningen deres «Tusvik & Tønne skammer seg!», og høsten 2017 presenterte de «Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise». Disse damene har jobbet sammen lenge, og det er tydelig når vi ser samspillet mellom Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.

Frittalende og tilhengere av ytringsfrihet

Duoen er svært frittalende i sin podkast. Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne harselerer med alt og alle, og ingenting er hellig for dem. De legger imidlertid vekt på å ikke snakke om ting som ikke allerede står i media. Sigrid og Lisa er uten tvil tilhengere av ytringsfrihet, og vi kan jo stille oss undrende til om det er nettopp derfor podkasten er så populær som den er. Duoens bruk av ytringsfriheten har også fått medienes øyne opp, og dette gir god reklame for podkasten.

Podkast verdt millioner

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne kan i dag leve av å snakke i mikrofonen. I 2018 hadde de ca. fem millioner avspillinger og det samme året hadde de en omsetning på 3,2 millioner kroner, som var en dobling av 2017, og det går fremdeles oppover. Sigrid og Lisa kan, med andre ord, snakke seg igjennom hverdagen, og de kan snakke om akkurat det de har lyst til. Reaksjoner de får gir økt kjennskap til podkasten, noe som igjen fører til flere lyttere.

Tusvik & Tønne skammer seg!

Showet «Tusvik & Tønne skammer seg!» fra 2015 fikk enorm oppmerksomhet og var det første showet til Sigrid og Lisa etter at podkasten ble lansert. Pinlighetshumor og provokasjon preger showet. Effekten humoren har kan være både flau vantro og befriende latter. Duoen er mer kjent for sin mangel på skam, enn det å skamme seg, og dette er et gjennomgående tema i forestillingen. Her får du mange hysteriske latterkramper og kleine øyeblikk på ett og samme sted, samtidig som du får minner som du garantert vil huske i lang tid.

Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise

Familie, arv, miljø og oppdragelse er hovedtemaene i «Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise». Her får du servert et bredt spekter av duoens repertoar gjennom sangnumre, parodier, stand-up og mer alvorspregede innslag. Det er god stemning og det er nesten umulig å kjede seg. Humoren svinger fra treffende til tullete, og til litt mindre presis og gjennomarbeidet. Dette er et fyrverkeri av et show, og noe du bør få med deg. Det bringer fram både smil, tårer og latter hos de aller fleste. Anbefales!

Humor fra start til slutt

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er to veldig frittalende komikere. Komikerne følte at de måtte ha et sted der de måtte få lov til å tømme seg, og det stedet er blitt til Tusvik & Tønnes podkast. Duoen har gjort det stort og er i dag den mest populære podkasten Norge. Podkasten er helt uten filter, og her snakkes det rett fra hjertet. Vi anbefaler denne podkasten på det sterkeste dersom du ønsker en god latter og et stort smil, her er det humor fra start til slutt.