P3morgens podkast er rett og slett et opptak av dagens sending for de som ikke fikk den med seg om morgenen. Den passer for de som jobber eller studerer når den går direkte, men som har lyst til å få med seg en morsom podkast likevel. Den ledes av de tre programlederne Silje, Markus og Ronny. De tre er kjent for lage god stemning hver morgen, spille den nyeste musikken og har en kjent gjest hver dag. Podkasten er morsom å høre på hele døgnet!

Silje Nordnes

Silje Therese Reiten Nordnes er norsk journalist og programleder. Hun er født i Trondheim, men vokst opp på Hamarøy i Nordland. Siden 2012 har hun vært programleder for morgenprogrammet P3morgen på NRK P3 alle hverdager fra 06.00–10.00. Hun har journalistutdanning fra høyskolen i Volda og jobbet i flere andre radiokanaler før hun startet i P3morgen. I tillegg til dette har hun også vært programleder for et reality-program. Hun har også vunnet flere priser, blant annet «Årets programleder» i 2014 og 2015.

Markus Neby

Markus Ekrem Neby er både musiker, humorist og radiovert. I tillegg til jobben som programleder i P3morgen, spiller han også synthesizer i et elektronikaband kalt Lemaitre. Han er født 1991 og er med sine 27 år den yngste i trioen i P3morgen. Han kom inn i programmet i rollen som sidekick i 2014. Han har måttet gjennomgå mange stunt i regi av programmet, alt fra piercing til å spise surströmming, og er uten tvil en av de morsomste på radio i dag.

Ronny Brede Aase

Ronny er journalist og programleder både på TV og i radio. Han er mest kjent fra programmet P3morgen som han startet sammen med Live Nelvik i 2009, men han har også gjort en hel rekke andre oppdrag som programleder. Aase har også mottatt en rekke priser som blant annet kulturdepartementets «Nynorskprisen for journalister» i 2009, i tillegg til både «Årets radionavn» og «Årets programleder» i 2011 og 2014. Han er stolt av hjembyen Førde, og snakker ofte om sin kjærlighet til dette stedet.

Sammen er de dynamitt

Det er koselig å starte dagen med P3morgen, men det er kanskje ikke alltid du har muligheten. Da er det praktisk å høre sendingen som podkast. De tre programlederne kjenner hverandre godt og har en god kjemi, og i P3morgen snakker de om morsomme emner. De inviterer også en aktuell gjest som blir intervjuet, noen ganger i form av en sang, av programlederne. Det er spennende å bli litt bedre kjent med Silje, Ronny og Markus, og å oppleve litt av den gode stemningen de byr på.

En god start på dagen

Uansett om du er en morgenperson eller ei, kan du glede deg til denne podkasten. Latteren sitter løst, og dette må være den morsomste podkasten du kan høre på fra P3. Du blir litt bedre kjent med de tre gode vennene Silje, Ronny og Markus, og kan le sammen med dem om aktuelle hendelser. Siden Markus er musiker, spiller han også noen ganger en sang for Ronny og Silje. Om du ikke får tid til å høre P3morgen når de sender det direkte, er dette en perfekt podkast for deg.