Jonas og Henrik kommer begge fra NRK som programledere. I nyere tid har de også satset på YouTube og gjort det veldig godt med sine humoristiske klipp. I det siste har de også hatt mye suksess med sin podkast, og de fortsetter å by på seg selv med nye sprell og mye humor uten filter. Både Jonas og Henrik har gjort det veldig bra innen YouTube og har også nå den nye kanalen «4ETG» som de fortsatt publiserer innhold på. Dette er nok heller ikke det siste vi hører fra duoen i fremtiden.

  • Programledere fra NRK
  • Bidrar / har bidratt med klipp på YouTube-kanalene NRK FlippKlipp og NRK 4ETG
  • Humoristiske innslag

NRK Super

Det hele startet med NRK Super sin egen satsing FlippKlipp Studio som ikke lenger driftes av Henrik og Jonas. Duoen var imidlertid programledere for den populære YouTube-kanalen over flere år, fra 2015 og fram til 2018. Dette ble starten på en reise som har gjort dem begge til to av de mest anerkjente YouTube-personlighetene vi har her i Norge. NRK FlippKlipp har i dag over 100 000 følgere, og Henrik og Jonas var med på å starte og gjøre kanalen så populær som den er i dag.

Etter suksessen med FlippKlipp Studio gikk veien for Henrik og Jonas videre inn i underholdningsavdelingen i NRK, hvor de begge to både drifter sin egen podkast og den nye YouTube-kanalen som heter 4ETG. Selv om de er anerkjente som noen av Norges største youtubere, er de fortsatt ansatt av rikskringkasteren NRK, og deres YouTube-kanal inngår også som en del av underholdningsavdelingen til NRK P3. Både Henrik Hildre og Jonas Lihaug Fredriksen er utdannet innen medier og formidling, hvor Jonas er utdannet journalist og Henrik er utdannet innen fotografi.

Populære

All den tid vi har fulgt den humoristiske duoen, har deres popularitet bare økt og økt, og veldig fortjent fikk de også anerkjennelse for arbeidet sitt i 2016 da duoen vant bransjeprisen Gullsnutten i kategorien «Årets youtuber». Fremtiden vil bare vise oss om det vil bli like innbringende i år som i 2016, men duoen er uansett fortsatt like aktive på sine plattformer som de har vært tidligere, og det ser ikke ut til at vi kan forvente noe mindre fra dem i fremtiden heller. Heldigvis for oss alle.

Rask suksess

Det er også interessant å se hvor fort det har gått for duoen Henrik og Jonas da de året før sitt store suksessår med Gullsnutten, faktisk «bare» hadde rundt 6 000 følgere på sin YouTube-kanal. Som vi alle vet, fortsatte ikke følgerbasen i samme tempo, men den skjøt til himmels i stedet for. På samme tid som de mottok prisen som «Årets youtuber», hadde de nådd nye høyder av abonnementer, med hele 50 000 følgere. Bare noen måneder tidligere var det snakk om en tiendedel og det sier litt om suksessen til duoen!

Veien videre

Både Henrik og Jonas er fortsatt unge i alder, det er derfor ingen grunn til at vi ikke skal få med oss mye mer sprell fra den dynamiske duoen. Vi ser fortsatt at de produserer mye spennende materiale både på hovedkanalen sin på YouTube, så vel som på podkasten. Vi gleder oss til fortsettelsen!