Stina Bakken begynte å blogge allerede som 17-åring, og hun ble fort kjent som «Stinablogg». Tre år senere, i 2014, gikk hun over til å ha blogging som fulltidsjobb og hun har ikke sett seg tilbake siden. Hun har siden også opparbeidet seg en sterk posisjon på YouTube hvor hun har hele 62 471 følgere. I dag er Stina blitt 26 år gammel og bor i eget hus i Sandefjord sammen med sin forlovede Per Fredrik også kjent som PelleK, og deres kjære 2 år gamle hund Chloe. Bakken fokuserer på:

  • Sminke, hår og beauty
  • Lifehacks
  • Livsstil

Populær

Stina har allerede mottatt flere anerkjennelser for arbeidet hun gjør, som blant annet da hun mottok Gullsnutten i kategorien «Årets videoblogger» i 2015, som den største. I 2013 ble hun nominert til årets skjønnhetsblogg under Vixen Blog Awards, i tillegg til at hun ble nominert i kategorien «Årets Sminke og Skjønnhet» i 2017. Vi har også fått se Bakken jobbe som modell, og hun deltok i «Frøken Norge» i 2011. Dette har dermed ført til at hun har vært en av personene vi har fulgt i TV2-serien «Bloggerne» i både sesong 9 og 10.

Derfor er det også naturlig at det meste du leser fra Stina handler om sminke, hår og skjønnhet. Det kan være alt fra inspirasjon til klesstiler, hvilken sminke hun anbefaler at du skal teste, eller bare hva hun liker best selv! De siste årene blir vi også dratt litt inn i hvordan hennes liv virkelig er for dag til dag, og vi kan blant annet lese om at hun skal delta på «Farmen kjendis». Med andre ord er det fortsatt mye spennende i vente fra Stina Bakken.

Life hacks?

Du har sikkert også blitt bitt av basillen som florerer rundt på det store internett, nemlig såkalte «life hacks». Dette er også noe «Stinablogg» har fått med seg, og du kan også følge hennes tips og triks til hvordan du kan gjøre livet ditt lettere. Stina Bakken kan kunsten å holde det du leser interessant og hun har mye å by på. Hun skiller seg gjerne ut også ved at hun «vlogger» og dermed har en ganske så aktiv YouTube-kanal. På sistnevnte inkluderer hun også sin forlovede PelleK.

Fulltidsjobb

Det er ikke rart at dette har blitt en fulltidsjobb for Stina Bakken. Når vi ser hvor ofte hun kommer med nytt materiale, og ikke minst når vi ser hvor mange kanaler vi kan følge henne på, er det tydelig at dette er tidkrevende. Livet som «influenser» har aldri vært så glamorøst som det er nå, og derfor er det fint at vi får et innblikk i Stinas liv i så mange forskjellige kanaler. Vi får dermed servert ulike sider av henne og ulikt innhold alt ut ifra hvor du velger å følge henne.

Hva må til for å lykkes?

Stina har i en årrekke posisjonert seg tydelig i media-Norge, og har brukt utallige timer på å bygge seg opp en solid følgerbase. Samtidig har innholdet og kvaliteten på dette blitt perfeksjonert i løpet av åtte år med blogging og annen publisering av innhold. Vi ser fram til å følge «Stinablogg» videre i fremtiden!